ASVET SCCL es va fundar fa 20 anys per donar resposta a les necessitats del sector ramader, carregada d’il•lusió i amb una clara vocació de servei.

En tot aquest temps, el nostre principal objectiu ha estat el d’intentar aconseguir l’excel•lència en la qualitat dels nostres serveis, sense oblidar mai els valors que regeixen la nostra filosofia: exigència, dedicació, perseverança, esforç, honradesa, rigor, eficàcia i confiança. Una constant reflexió i anàlisi de les dificultats trobades, ens permeten continuar creixent i aprenent, ens mantenen ferms en el compromís d’arribar al nostre objectiu i amb la il•lusió inicial, per la feina ben feta, encara intacta.

AVeterinària holística a Lleida
assessorament pel teu explotació ramadera d'ovelles a Lleida

ASVET SCCL està integrat per un excel•lent equip humà compromès amb el treball i amb una curada atenció als nostres clients. Professionals qualificats que busquen la millor solució per l’optimització de la seva explotació.

Aquesta àmplia trajectòria suposa un reconeixement al nostre treball i un impuls cap al futur, on desenvolupar tot allò après i arribar a nous reptes per poder millorar els serveis que prestem.

Volem agrair als nostres clients, proveïdors i col•laboradors la fidelitat i també la possibilitat que ens han donat de compartir tots aquests anys d’experiències i aprenentatges mutus.

Asvet SCCL

973212191 - info@asvet.es - Pol. Ind. Camí dels Frares Carrer D Parcela 34 , 25190 Lleida
Nuevas Ideas Web - Diseny web - Avís legal - Política de privacitat - Política de Cookies - Webmail